Is anybody here?

luni, 3 mai 2010

After party


We had fun. Ce facem in dimineata de dupa?
1. Fa o baie calda cu multa spuma, imbraca-te in cel mai comod halat posibil, ia-ti cei mai fluffy papuci (cei pe care i-ai primit de Craciun de la matusa ta si ai jurat ca nu ii vei purta niciodata, dar i-ai pus in dulap „pentru orice eventualitate”) si relaxeaza-te putin la aer, sorbind dintr-un suc proaspat de mere (iti va taia senzatia de greata).
2. Fa o jumatate de ora de sport (preferabile sint exercitiile cardio), pentru a elimina toxinele din organism si fa-ti un periaj uscat pentru a intensifica circulatia sanguina.
3. Programeaza-te la un tratament detoxifiant cu alge sau namol, care accelereaza drenajul limfatic, stimulind eliminarea toxi­nelor.
4. Fa un dus revi­gorant cu un ulei parfumat de mai multe ori pe zi. Nu te va scapa de durerile de cap, dar te vei simti cu siguranta mai bine.
5. „Ineaca-te” in parfum. Daca vei mirosi frumos, oamenii din jurul tau vor ignora ca fata ta arata al naibii de obosita.
6. Programeaza-te la un salon pentru un quick facial. Uleiurile esentiale si tratamentele concentrate, plus masajul facial drenant te vor pune pe picioare imediat. Continua tratamentul aplicind acasa Issima Midnight Secret de la Guerlain sau sleep in a bottle, cum o numesc vedetele care au devenit dependente de ea.
7. Foloseste niste picaturi precum Visine, care te scapa de ochii iritati si rosii (lipsa de somn sau fumul de tigara pot irita ochii).
8. Machiaza-te folosind doar culori luminoase si deschise, altminteri culorile puternice iti vor accentua cearcanele.
9. Aplica un blush rozaliu chiar pe osul pometelui. Nu incerca sa accentuezi cu pudra conturul fetei, pentru ca pielea obosita va parea mult mai imbatrinita.
10. Repeta incontinuu „Nu voi mai amesteca bauturile, chiar daca este open bar si chiar daca nu mai servesc bautura mea preferata”.
Daca nimic din aceste tips-uri nu te ajuta, atunci opteaza pentru varianta pe care o recomanda Jane Birkin, the ultimate party girl (da, geanta Hermès Birkin este inspirata de ea), adica poarta o pereche de ochelari de soare mari si negri...